La Rivière

Financiële Diensten

  • particulier.jpg
  • bedrijfsverz.jpg
  • hypotheek.jpg
  • makelaardij.jpg

Bij een bouwkundig onderzoek wordt de woning van dak tot onder de begane grondvloer geïnspecteerd. De aanwezigheid van een bouwtechnisch rapport bespoedigt vaak de verkoop van uw woning. Als uit een bouwtechnische keuring blijkt dat de woning die u in de verkoop heeft in een goede staat verkeerd, zal dat veel twijfels weg kunnen nemen. Ook heeft u met een positief bouwtechnisch rapport een goede onderhandelingspositie. Vooral bij oude(re) woningen is een bouwtechnische keuring aan te raden. Vaak is een bouwtechnische keuring in zo’n geval ook een voorbehoud van koop. Uit de keuring volgt een bouwtechnisch rapport. Dit eenvoudig te lezen rapport met conditiebeschrijvingen, inclusief advies en bijbehorende herstelkosten ontvangt u doorgaans binnen 5 werkdagen.

Als verkoper heeft u een meldingsplicht bij de verkoop van uw woning: zaken die bij u bekend zijn en eventueel interessant voor een koper kunnen zijn, moeten aan potentiële kopers worden gemeld. Een makelaar kan u in veel gevallen bijstaan met zijn ervaring, maar in een aantal gevallen zal de makelaar daarnaast een bouwtechnische keuring van uw woning adviseren. Bij een bouwtechnisch onderzoek wordt uw woning grondig geïnspecteerd door een gespecialiseerd bedrijf. De aanwezigheid van een bouwtechnisch rapport kan de verkoop van uw woning bespoedigen. Tevens kan het uw onderhandelingspositie verstevigen omdat u eventuele twijfels over onvoorziene kosten voor een potentiële koper wegneemt.

Een gespecialiseerd bedrijf inspecteert uw woning grondig en levert een u een duidelijk bouwtechnisch verkooprapport. Hiermee kunt u eventuele twijfels van potentiële geïnteresseerden over onvoorziene kosten wegnemen en uw verkoop bespoedigen.

Adresgegevens

La Rivière Makelaardij
Kampakkers 35
9531 HT, Borger
T: 0599-238603
F: 0599-238474
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.larivieremakelaardij.nl
   
Correspondentieadres
Postbus 80
9530 AB, Borger