La Rivière

Financiële Diensten

  • bedrijfsverz.jpg
  • particulier.jpg
  • makelaardij.jpg
  • hypotheek.jpg

Begeleiding bij oplevering en notaris

De eigendomsoverdracht van uw woning vindt plaats op de dag die u met de kopers bent overeengekomen. La Rivière Makelaardij kan u ook bij de eigendomsoverdracht begeleiden. Wij zorgen hierbij voor een soepele afhandeling door het controleren van de concept ‘akte van levering’, en de ‘nota van afrekening’ van de notaris en door u te begeleiden bij een eindinspectie van de woning. Bij de inspectie lopen wij met de kopers door uw huis en controleren wij of alles volgens afspraak wordt opgeleverd en worden de meterstanden opgenomen. Vervolgens gaan we met u mee naar de notaris. Hier zal de juridische overdracht plaatsvinden en worden de sleutels overgedragen.

Eigendomsbewijzen van de notaris kunnen door het juridische karakter soms lastig leesbaar zijn. Uw makelaar kan u assisteren bij de controle of alle afspraken uit de koopakte correct in de ‘akte van levering’ worden overgenomen. Uw makelaar controleert de akte en de nota van afrekening. Vóór aktepassering

I: Dit betreft begeleiding bij inspectie vóór eigendomsoverdracht, controle van de (concept) akte van levering van de notaris en de nota van afrekening en eventueel begeleiding bij de overdracht bij de notaris zelf. De inspectie is het moment van onderzoeksplicht voor de koper, waarbij wordt gekeken of alles volgens afspraak wordt opgeleverd en waarbij gezamenlijk meterstanden worden genoteerd.

Adresgegevens

La Rivière Makelaardij
Kampakkers 35
9531 HT, Borger
T: 0599-238603
F: 0599-238474
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.larivieremakelaardij.nl
   
Correspondentieadres
Postbus 80
9530 AB, Borger