La Rivière

Financiële Diensten

  • hypotheek.jpg
  • particulier.jpg
  • makelaardij.jpg
  • bedrijfsverz.jpg

Op zoek naar een koopwoning?

Om de zoektocht naar een andere woning te vergemakkelijken, kan La Rivière Makelaardij in Borger, u bijstaan met een aantal interessante en weloverwogen mogelijkheden.

1. Volledige zoek- en koopopdracht: U krijgt iedere ochtend woningaanbod toegemaild. Bij iedere bezichtiging die u wenst wordt u volledig begeleid door de makelaar. U krijgt daardoor een nog beter beeld van het woningaanbod in uw gewenste omgeving. Voor uw gemak proberen we samen zoveel mogelijk huizen op 1 dag te bekijken, u hoeft dan minder te reizen en u kunt goed vergelijken. Heeft u het huis van uw dromen gevonden, dan begeleiden wij u in het gehele traject tot aan de notaris.

2. Gerichte koopopdracht: nadat u (zelf of via de gratis zoekopdracht) een woning heeft gevonden, helpt onze makelaar u volledig bij de aankoop van dit pand. Een scherpe onderhandeling, het volledig in kaart brengen van het huis (denk aan bouwtechnische-, juridische- en grondproblemen), begeleiding bij de koopakte én alle andere aanverwante zaken die we bij de aankoop van een woning tegenkomen. Ook bij de notaris en eventueel na de overdracht kunt u op ons terugvallen. Deze opdracht geschiedt op basis van “No cure no pay.”

3. Bezichtiging en advies: Met deze opdracht zoekt u zelf de woning uit die u wilt bekijken. Indien u de woning heeft gevonden waar u concreet een bod op zou willen doen, dan staan wij u bij tijdens de (tweede bezichtiging) om u te wijzen op de plussen en de minnen van de woning en adviseren wij u over de prijs. Het verdere traject zoals de onderhandelingen, koopakte, de oplevering en het bezoek aan de notaris doet u zelf.

Let op: alle geldverstrekkers in Nederland houden rekening met een aankopend makelaar in de hypotheeksom. Net als “kosten koper” kunt u de makelaarskosten meenemen in uw hypotheek. 10 % = 6 % overdrachtsbelasting + 1 % afsluitprovisie + 1 % notariskosten + overige kosten 

Adresgegevens

La Rivière Makelaardij
Kampakkers 35
9531 HT, Borger
T: 0599-238603
F: 0599-238474
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.larivieremakelaardij.nl
   
Correspondentieadres
Postbus 80
9530 AB, Borger